Інформація
Пошук

Кевларовая Каска Україна Темп 3000 б/в

Виробник: Україна
Модель: 2589140
Артикул:

Скорочений опис


Стан Б/У - склад зберігання Кевларовая каска Темп 3000 – яскравий представник сучасних засобів захисту на полі бою. Вона легка і міцна одночасно, що дуже практично в умовах військових дій. Застосовуючи такий засіб зах... Читати далі...

5 000 грн

  • Бонусні бали: 5000
  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

Стан Б/У - склад зберігання

Кевларовая каска Темп 3000 – яскравий представник сучасних засобів захисту на полі бою. Вона легка і міцна одночасно, що дуже практично в умовах військових дій. Застосовуючи такий засіб захисту ви зможете убезпечити себе і мінімізувати шкоду здоров'ю у випадку несприятливих обставин.

При розробці дизайну за основу були взяті сучасні шоломи, які використовуються в різних арміях світу (типу ECH, ACH). Такі вироби мають комфортну посадку на голові завдяки спеціальній підвісці, що базується на 4 точках. Ремені можна підтягувати на свій розсуд, тим самим підвищуючи зручність використання каски. З допомогою стрічок можна відрегулювати посадку в районі підборіддя, а за допомогою спеціального регулятора – обсяг каски.

Є внутрішня система демпферів, що пом'якшують тиск каски на голову бійця. Складається із стрічки Velcro, на яку кріпляться спеціальні гігроскопічні подушки.

Каска Темп 3000 відрізняється багатошаровою структурою:

  1. Перший шар (зовнішній): полімерна фарба з мінеральними компонентами. Забезпечує виробу відсутність відблисків, а солдату – хороший камуфляж. Нечувствительная до інфрачервоного спектру, що допомагає замаскуватися і від нього.
  2. Другий шар: формованное параарамидное кевларовое волокно. Цей надміцний матеріал використовують при створенні шоломів і бронежилетів, т. к. він відрізняється підвищеною міцністю, здатною витримати потужний вплив ззовні. Нечутливий до високих температур.
  3. Третій шар: СВМПЭ (надвисокомолекулярний поліетилен). Відповідає за захист від попадання осколків при порогової швидкості V50 (750м/с).
  4. Четвертий шар: полімерне сполучне. З'єднує воєдино всі попередні шари. Товщина: від 2 до 5 мм.
  5. П'ятий шар: ударостійкий пластик АБС. Знижує наслідки можливих запреградных травм, отриманих в результаті непрямого впливу через бронь. Товщина: від 3 до 4 мм.

Пропонуємо придбати таку каску з допомогою нашого сайту або ж в точках прямих продажів. У першому випадку ваше замовлення буде відправлений в день оплати або на наступний робочий, і отримати його можна з допомогою служб доставки в будь-якому місті України. Другий варіант передбачає відвідування наших виставкових залів в місті Київ, що працюють як точки самовивозу.

Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!

Кевларовая Каска Україна Темп 3000 б/в - выгодная стоимость

Рады приветствовать Вас в интернет-магазине милитари - pancer.com.ua В нашем магазине Вы можете купить телескоп онлайн по лучшей стоимости. У нас на сайте Вы имеете возможность купить тактическая ручка оптом по лучшей стоимости, с доставкой в Днепродзержинск и другие города Украины. Хотим обратить Ваше внимание, что у нас брюки камуфляжные по доступной стоимости. Также, хотим отметить, что на нашем сайте приятная телескоп стоимость. Мы с радостью ответим на все возникающие вопросы.

Кевларовая Каска Україна Темп 3000 б/в - найкраща ціна у магазині - Pancer

Раді Вас вітати в магазинi - Pancer В нашому магазині Ви можете купити металошукач ціна за вигідною ціною. У нас на сайті Ви маєте чудову можливість придбати берци зимові чоловічі за відмінною вартістю, з доставкою у Одеса та інші міста України. Також акцентуємо Вашу увагу, що у нас до продажу доступна - армійські годинники за доступною вартістю. Також, хочемо відзначити, що у нас доступна ціни на пневматичні гвинтівки! Ми із задоволенням відповімо на всі Ваші запитання.
    ТОП категорииТОП менюТОП карточки
Бронежилет
Тактичний одяг
Тактичне взуття
Військова амуніція
Військова оптика
Зброя
Все для зброї
Військове спорядження
Надувні човни
Тактична сумка
Квадрокоптери
Засоби самозахисту
Прапори
Кемпінг
Все для полювання