Інформація
Пошук

Бінокль Hawke Endurance PC 10x42 (Green)

Виробник: Hawke (UK)
Модель: 2588318
Артикул: sva920831

Скорочений опис


Бінокль Hawke Endurance PC 10x42 (Green)Phase Correction - це спеціальне фазокорректирующее покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна в... Читати далі...

0 грн

  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

Бінокль Hawke Endurance PC 10x42 (Green)

Phase Correction - це спеціальне фазокорректирующее покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельних пучка світлових хвиль, що виникає внефазовое зсув на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує цей зсув. Як результат - зображення максимально чітке і контрастне. Вартість такого покриття досить висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Сьогодні без фазокорректирующего покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

 

 

Спеціально розроблене і запатентированное компанією Hawke повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому спектрі і сприяє високій контрастності і кольору в природних тонах.

 

 

BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, що використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, використовувані для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго визначений показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища скорочення світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

 

 

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запотівання зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі пари води і не конденсується.

 

 

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи при занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

 

 

Порівняно мала вага магнію і твердість в сплавах, що дозволяє його використовують у різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних характеристик. Корпусу біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найбільш надійними і високоякісними і відрізняються високою точністю обробки, що завжди позитивно відбивається не тільки на зовнішньому вигляді пристрою, але і на якості кінцевої збірки. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально тривалого часу.

 

 

 

Оптичні характеристики:

 

  • Збільшення: 10х
  • Діаметр об'єктиву, мм: 42
  • Розмір вихідної зіниці, мм: 4.2
  • Видалення вихідної зіниці, мм: 15
  • Фактор сутінків: 20.49
  • Світлосила: 17.64
  • Мінімальна відстань фокусування, м: 2
  • Поле зору, м/1000 м: 113
  • Регулювання міжосьової відстані, мм: 56÷74
  • Корекція діоптрія: +5/-5

 

Конструктивні особливості:

 

  •  
Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!

Бінокль Hawke Endurance PC 10x42 (Green) - выгодная стоимость

Рады видеть Вас в магазине Pancer. У нас возможно купить тактическую сумку по доступной цене. В нашем интернет-магазине Вы всегда можете приобрести футболка камуфляжная оптом по отличной цене, с доставкой в Днепродзержинск и другие уголки Украины. Обращаем Ваше внимание, что у нас к продаже доступна - бронежилет 3 класса по выгодной стоимости Напоминаем Вам что у нас отличная дтк цена. Мы с радостью ответим на все возникающие вопросы.

Бінокль Hawke Endurance PC 10x42 (Green) - найкраща ціна у магазині - Pancer

Раді Вас вітати в магазин воєнторг - Pancer Надаємо Вам можливість купити обкладинку на посвідчення за актуальною ціною. Також, на нашому сайті Ви можете придбати футболки поло військові за найкращою вартістю, з доставкою у Чернівці та інші регіони України. Бажаємо звернути Вашу увагу, що у нас військова кокарда за вигідною вартістю Бажаємо повідомити Вам на нашому сайті доступна спальний мішок ціна! Ми із задоволенням відповімо на запитання та надамо консультацію.
    ТОП категорииТОП менюТОП карточки
Бронежилет
Тактичний одяг
Тактичне взуття
Військова амуніція
Військова оптика
Зброя
Все для зброї
Військове спорядження
Надувні човни
Тактична сумка
Квадрокоптери
Засоби самозахисту
Прапори
Кемпінг
Все для полювання