Інформація
Пошук

Ніж Spyderco Manix 2 Black

Виробник: Spyderco
Модель: 3308289
Артикул: ib870150

Скорочений опис


Manix 2 Lightweight Maxamet об'єднує легку конструкцію Manix 2 Lightweight з клинком з сплаву Carpenter steel's Micro-Melt Maxamet. Maxamet – це дуже тверда порошкова інструментальна сталь, за своїми характеристиками... Читати далі...

0 грн

  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою


Manix 2 Lightweight Maxamet об'єднує легку конструкцію Manix 2 Lightweight з клинком з сплаву Carpenter steel's Micro-Melt Maxamet. Maxamet – це дуже тверда порошкова інструментальна сталь, за своїми характеристиками близька цементованих вуглецем сталі, сверхтвердым матеріалами, які зазвичай використовують для обробки інших, більш м'яких металів.
Після розробки даного сплаву, зразки його були відправлені в ножові компанії, але тільки фахівці Spyderco змогли розробити унікальні методи обробки цього вимогливого матеріалу для створення надійних клинків.
Плоске листоподібні лезо ножів цієї лінійки цілком і повністю використовує переваги стали Maxamet®, пропонуючи власнику ножа комбінацію міцності та ефективної різання.
Замок Ball Bearing Lock в модельному ряду Manix 2 Lightweight Maxamet є оригінальним, так і зручним рішенням для фіксації клинка, головним чином за рахунок того, що фіксує кулька оснащений накладками з ребристого пластику. Накладки виступають з рукояті приблизно на міліметр, не ковзають і значно полегшують процес повернення клинка в складене положення. Надійність фіксації леза в робочому положенні при цьому анітрохи не страждає.
Кліпса двопозиційна, дротяного типу. Є отвір для темляка.
Загальну картину легкого, але при цьому міцного, «непоступливого» ножа для щоденного носіння, завершує рукоятка, зроблена з так званого FRCP – текстурованого полімеру зі скловолокном, не ковзає в руці навіть в умовах підвищеної вологості.
Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!