Інформація
Пошук

Ніж Rockstead RITSU-AZ(ZDP)Ніж Rockstead RITSU-AZ(ZDP)

Виробник: Rockstead
Модель: 3548433
Артикул: ib39890028

Скорочений опис


Rockstead RITSU – сучасний компактний ніж з японськими традиціями, призначений для полювання та активного відпочинку. Прямі спуски клинка, що переходять у форму лінзи (т. зв. Honzukuri) в поєднанні зі сталлю ZDP189 забе... Читати далі...

62 010 грн

  • Бонусні бали: 62010
  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

Rockstead RITSU – сучасний компактний ніж з японськими традиціями, призначений для полювання та активного відпочинку. Прямі спуски клинка, що переходять у форму лінзи (т. зв. Honzukuri) в поєднанні зі сталлю ZDP189 забезпечують відмінні показники різу. Фірмова дзеркальна поліровка Rockstead, що досягається шляхом термообробки і тривалої шліфування клинка вручну, крім естетичної складової призначена для захисту поверхні клинка від корозії. Титанова гарда і насічки під великий і вказівний палець запобігають зісковзування і забезпечують надійне утримання ножа. Рукоять виготовлена з дерева і микарты.

Ніж комплектується чохлом з натуральної шкіри зі вставками з кайдекса і тканинним захисним чохлом в японському стилі.

Кастомні ножі японської компанії Rockstead недарма користуються всесвітньою популярністю, в першу чергу, як ножі з унікальними показниками тривалості утримання гостроти ріжучої кромки, міцності і твердості сталі (не менше 60 HRC). Для клинків використовуються порошкові сталі виробництва концерну Hitachi Metals: високоміцна ZDP189 і матрична швидкорізальна YXR7 (хімічний склад якої досі є таємницею за сімома печатками). Більшість клинків мають традиційну японську форму і геометрію – HONZUKURI (спуски, переходять у лінзу. Застосовується для клинків із сталі ZDP189) і SHINOGIZUKURI (увігнуті спуски, для сталі YXR7). Окремої уваги заслуговує дзеркальна поліровка поверхні клинків, що виробляється вручну. Шорсткість поверхні – всього 0,0045 мікрометра – додає клинку не тільки фірмову дзеркальність Rockstead), але і забезпечує додатковий захист від корозії. Для рукоятей використовується шкіра морського ската, залізне дерево, титан високої чистоти і інші високоякісні матеріали.

Ножі Rockstead є прекрасним прикладом поєднання сучасних технологій і багатовікових традицій.

Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!