Інформація
Пошук

Приціл оптичний Hawke Endurance 30 1-4x24 (L4A IR Dot) + сумка

Виробник: Hawke (UK)
Модель: 2591296
Артикул: sva921505

Скорочений опис


    Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності (16 шарів) мінімізує оптичні спотворення і передає ч... Читати далі...

0 грн

  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

 

 

Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності (16 шарів) мінімізує оптичні спотворення і передає чітке і ясне зображення при будь-якому збільшенні.

 

 

Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція відмінно справляється як з різновекторної віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної і гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим покриттям чорного кольору методом анодування. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Всередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисків і переотражениям. Кільце трансфокатора має стильну і разом з тим зручну профільовану накатку для зручності зміни збільшень. Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Приціл комплектується металевими захисними кришками об'єктива і окуляра типу Flip-UP, які надійно захистять їх від пошкоджень. Кришки нагвинчується з допомогою спеціального інструмента, що поставляється в комплекті.

 

 

Приціли мають попередню заводську відбудову паралакса на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

 

 

Барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі мають низький профіль і ціну кліка 0.25 МОА. Вони виконані на подобу тактичних, що дозволяють вводити поправки по ходу стрільби. Разом з тим для захисту від зовнішнього середовища барабанчики все ж заховані під алюмінієві закручені кришки.

 

 

L4A IR Dot - це класична мисливська сітка. Бічні товсті лінії дозволяють вести велику рухому мішень і постійно тримати її в полі прицільного пострілу, разом з тим, тонкі внутрішні лінії дають можливість точної фіксації прицілу на більш дрібних ділянках мети. Центральна точка з червоним підсвічуванням - для швидкого і точного пострілу в умовах зниженої видимості або відсутності часу на тривале прицілювання. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю і тип снаряда дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор

 

 

Візуально оцінити зручність користування прицільної сіткою можна прямо на сайті виробника:

 

 

Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!