Інформація
Пошук

Приціл оптичний Hawke Endurance LER 3-9x40 (30/30 Centre Cross IR) + сумка

Виробник: Hawke (UK)
Модель: 2591301
Артикул: sva921326

Скорочений опис


Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності мінімізує оптичні спотворення і передає чітке і ясне ... Читати далі...

Характеристики


Переглянути всі характеристики

0 грн

  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість самої оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності мінімізує оптичні спотворення і передає чітке і ясне зображення при будь-якому збільшенні.

Серія прицілів Endurance LER (Long Eye Relief) відрізняється значиельно збільшеним виносом зіниці. це дозволить розташовувати приціл на безпечній відстані від ока при прицілюванні, а також, при необхідності, розташовувати приціл на прицільної планки на більш віддаленій відстані.

Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція відмінно справляється як з різновекторної віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної і гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим покриттям чорного кольору методом анодування. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Всередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисків і переотражениям. Кільце трансфокатора має стильну і разом з тим зручну профільовану накатку для зручності зміни збільшень. Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Приціл комплектується прозорими захисними кришками об'єктива і окуляра, які надійно захистять їх від пошкоджень і в той же час можуть служити як жовтий світлофільтр. Кришки з'єднані між собою міцним широким гумовим джгутом.

Приціли мають попередню заводську відбудову паралакса на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі мають низький профіль і ціну кліка 0.25 МОА. Вони виконані на подобу тактичних, що дозволяють вводити поправки по ходу стрільби. Разом з тим для захисту від зовнішнього середовища барабанчики все ж заховані під алюмінієві закручені кришки.

Прицільна сітка 30/30 або Duplex є однією з найбільш відомих, простих і популярних. З її допомогою можна вирішити відразу кілька завдань. Товсті зовнішні лінії легко дозволяють вести велику мішень і вистрілити в неї навскидку. Тонкі лінії дають можливість точного прицілювання в невелику мішень. Тонке перехрестя сітки 30/30 не затемнює мета і не зливається з темним фоном. Відстань між протилежними тонкими лініями сітки відповідає 30 дюймів на 100 ярдів при збільшенні 4х, що також дає можливість приблизної оцінки дистанції до мети. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю і тип снаряда дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор

Основные характеристики
Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!