Інформація
Пошук

Сумка Brandit Big Canvasbag BLACK

Виробник: Brandit
Модель: 3487392
Артикул: hex8002.2

Скорочений опис


Сумка Brandit Big Canvasbag BLACKВінтажна сумка в стилі мілітарі від відомого німецького бренду Brandit, виконана з якісного і міцного бавовни і металевою фурнітурою. Розміри виробу: 30 x 25 x 13 см. Ширина, висота і гли... Читати далі...

1 015 грн

  • Бонусні бали: 1015
  • Наявність: Немає в наявності


Наші переваги
0 800 75 03 01
0 800 75 03 01

БЕЗКОШТОВНО
по території України!

Графік роботи
Графік роботи

Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб-Нд: 10:00 - 17:00

Доставка і оплата
Доставка і оплата

Доставка: НоваПошта, Самовивіз, Кур'єр
Оплата: Накладений пл., Privat, Оплата картою, На ФОП і на ТОВ з ПДВ Товари до 300 грн. відправляються за передоплатою

Сумка Brandit Big Canvasbag BLACK

Вінтажна сумка в стилі мілітарі від відомого німецького бренду Brandit, виконана з якісного і міцного бавовни і металевою фурнітурою. Розміри виробу: 30 x 25 x 13 см. Ширина, висота і глибина відповідно. Довжина відокремлюваного плечового ременя 130 див. На тильній стороні є кріплення для лямок. Вага 665 р. Сумка буде відмінним вибором для транспортування планшета, ноутбука, ліхтариків, рукавичок і інших дрібниць. Німецька компанія Brandit випускає кежуал одяг, яка зарекомендувала себе у всьому світі і має прихильників незалежно від веений моди. Основний напрямок - це мілітарі стайл. Куртки, штани, рюкзаки, сумки в основу яких лягли армійські зразки, розроблені і випускалися в XX столітті і заслужили популярність у різних молодіжних рухів того часу. Вся продукція Brandit випускається на фабриках компанії в Китаї при збереженні якості та автентичних матеріалів, що дозволяє істотно знизити ціну та випускати доступну продукцію для широких мас населення.
Написати відгук
text_review_register
text_review_register

Увага: HTML не підтримується!

Сумка Brandit Big Canvasbag BLACK - доступная цена и высокое качество

Приветствуем Вас в военный магазин - pancer.com.ua У нас возможно купить складной нож по лучшей стоимости. У нас на сайте Вы имеете возможность купить одежда для охоты и рыбалки оптом по отличной стоимости, с доставкой в Белую Церковь и другие города Украины. Обратите внимание что у нас на сайте представлена - одежда для охоты магазин по лучшей стоимости. Также, хотим отметить, что на нашем сайте отличная медицинская маска цена! Мы оперативно ответим на дополнительные вопросы и поможем с выбором товаров.

Сумка Brandit Big Canvasbag BLACK - вигідна вартість у магазині - pancer.com.ua

Вітаємо Вас в военторзі Панцир У нас можливо тактичні окуляри купити за доступною вартістю. У нашому інтернет-магазині Ви завжди можете купити форма прикордонника за гарною ціною, з доставкою у Буча та інші регіони України. Звертаємо Вашу увагу, що у нас до продажу доступна патрони травматичної дії за доступною ціною. Бажаємо повідомити Вам що у нас приємна речовий мішок ціна. Ми з радістю відповімо на всі питання.
    ТОП категорииТОП менюТОП карточки
Бронежилет
Тактичний одяг
Тактичне взуття
Військова амуніція
Військова оптика
Зброя
Все для зброї
Військове спорядження
Надувні човни
Тактична сумка
Квадрокоптери
Засоби самозахисту
Прапори
Кемпінг
Все для полювання